Bergvärme Täby

Din totalentreprenör inom bergvärme

Om oss

Vi är specialister på installation av bergvärme i villor och andra fastigheter. Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och jobbar bara med de bästa märkena på pumpar och de bästa underleverantörerna. Hos oss kan du vara säker på att få högsta möjliga kvalitet.

Våra borrare är SITAC-certifierade och borrningarna utförs enligt Normbrunn-07. Vi är förstås också SVEP-certifierade (nr 7955-1369) av Svenska Värmepump Föreningen.

Hos oss får du totalentreprenad på jobbet – från energibesiktningen till ansökan om tillstånd för att borra och installera värmepump, val av den utrustning som behövs, borttagning av eventuella äldre pannor och oljetankar, borrning för bergvärmeanläggningen och installation av den nya pumpen och tillhörande utrustning.

Vi kan även erbjuda lösningar för naturkylning av olika utrymmen - naturlig luftkonditionering som kan passa bra för matkällaren, sovrummet eller för förvaring av vin. Har du pool kan den anslutas till bergvärmesystemet så att den får en billig uppvärmningskostnad. Om du vill ha bergvärmeanläggningen kombinerad med en vedpanna kan vi lösa det också. Om din fastighet har ett vattenburet värmesystem kopplar vi på bergvärmen till det, eller så kan vi installera ett helt nytt om din fastighet ännu inte har ett. Det ger en skön och jämn värme i fastigheten.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om de olika lösningar för uppvärmning och nedkylning som vi kan erbjuda.

 

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert