Om oss

Specialister på bergvärme och klimatanläggningar

Allklimat är specialister på installation av bergvärme  och andra klimatanläggningar i villor och andra fastigheter. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och jobbar bara med de bästa märkena på pumpar och de bästa underleverantörerna. Hos oss kan du vara säker på att få högsta möjliga kvalitet.

Vi kan erbjuda dig ett av marknadens bredaste produktsortiment från ledande leverantörer inom kyla, värmepumpar, luftrening och luftbefuktning.

Vi erbjuder även service i form av reparationer och återkommande kontroll enligt gällande lagstiftning, svenska normer och tillverkarnas drift- och skötselanvisningar. Vårt serviceavtal omfattar jour, akutservice och löpande service till fast pris enligt överenskommelse.

Effektiv totalentreprenad

Hos oss får du totalentreprenad på jobbet – från energibesiktningen till ansökan om tillstånd för att borra och installera värmepump, val av den utrustning som behövs, borttagning av eventuella äldre pannor och oljetankar, borrning för bergvärmeanläggningen och installation av den nya pumpen och tillhörande utrustning.

Vi kan även erbjuda lösningar för naturkylning av olika utrymmen - naturlig luftkonditionering som kan passa bra för matkällaren, sovrummet eller för förvaring av vin.Om du vill ha bergvärmeanläggningen kombinerad med en vedpanna kan vi lösa det också. Om din fastighet har ett vattenburet värmesystem kopplar vi på bergvärmen till det, eller så kan vi installera ett helt nytt om din fastighet ännu inte har ett. Det ger en skön och jämn värme i fastigheten.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om de olika lösningar för uppvärmning och nedkylning som vi kan erbjuda.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert